Vi är tvillingsystrarna Annica o Weronica som driver Flowerdesign, en spännande butik med blommor, presenter, inredning och det senaste.

Utbildade florister och vi  utför alla slags binderier. Välkomna till oss för att inspireras!

Ni hittar oss på Mölndalsvägen 1, mittemot Lisebergs lilla/södra ingång.

BEGRAVNINGSBLOMMOR


Vi hjälper dig gärna med personliga blommor till sista vilan efter dina önskemål så att avskedet blir vackert och minnesvärt.

Blommor till begravning finns i olika varianter -kistdekoration, dekorationer (stående och liggande), kransar, buketter (stående och liggande) och olika former så som hjärta, ankare, nalle mm. Priserna varierar beronde på val av blommor och storlek.KISTDEKORATIONER gör vi i olika prisklasser och efter vad man tänkt sig,

Dessa är ca priser,    Liten ca 1500-2500 kr     Mellan ca 2600-4000 kr     Stor frånca  4500 kr och uppåt.

Priserna varierar beroende på om de är i säsong och om de måste beställas.

Kontakta oss för mer info.BAND i valfri färg  går att beställa till alla begravningsblommor för 250 kr.HANDBUKETT, från ca 35 kr (mindre ros, nejlika, germini).

Dessa levereras till kyrkan tillsammans med beställda blommor, om så önskas och ligger då märkta med ert namn i kyrkoentrén.OBSERVERA att bilderna visar cirka-priser - så man ska få en uppfattning om ungefärlig storlek och pris. Då vi skapar med blommor och de är i säsong så blir det inte alltid exakt likadana som på bilderna men vi försöker göra det så likt som möjligt!Kistdekorationer / Urndekoration

Kransar på grön stomme

Kransar i oasis

Hjärtan -öppna och fyllda (finns även nallar, ankare, kors m m)

Stående dekorationer

Liggande dekorationer

Buketter, liggande och stående

Mölndalsvägen 1

412 63 Göteborg

Tel: 031-40 19 04

Email:

            

Copyright @ All Rights Reserved